mei 24, 2016

Oxford Computer Group en Trusted-ID gaan samen

  • IAM
  • Identity Management
  • Trusted-ID

OXFORD COMPUTER GROUP EN TRUSTED-ID GAAN SAMEN

Oxford Computer Group, een internationale leider in Identity en Mobility oplossingen en Trusted-ID, een Nederlands bedrijf met een grote reputatie op het gebied van Identity en Access Management oplossingen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten per 24 mei 2016.

Trusted-ID zet hiermee een belangrijke stap in het verwezenlijken van haar ambitie: De expert en wereldwijde marktleider worden op het gebied van Identity & Access Management.

Een goed opgebouwde infrastructuur voor identiteiten is de belangrijkste basis voor een moderne, veilige, cloud-enabled IT omgeving. Door het combineren van haar rijke ervaring  en haar technische vaardigheden en expertise, leveren de twee organisaties samen oplossingen van wereldklasse, op basis van Microsoft technologie, een andere wereldmarktleider. Tezamen strekt het bereik van OCG en Trusted-ID zich nu uit van Europa en Noord-Amerika tot aan China.

Hugh Simpson-Wells (CEO van OCG) zegt: “Ik ben erg enthousiast over de nieuwe samenwerking. Trusted-ID heeft een indrukwekkend track record, en onze gesprekken hebben al een hoog niveau van synergie onthuld. Ik denk dat we samen grootse dingen gaan bereiken.”

Darryl Karamat-Ali (MD van Trusted-ID) zegt: “We zijn verheugd deel uit te kunnen maken van de wereldwijde OCG familie. Door de samenwerking, en het combineren van onze kennis en expertise, zijn wij ervan overtuigd dat we nog betere diensten en oplossingen kunnen leveren aan nieuwe en bestaande klanten in Europa, Noord-Amerika en China.”

Met de samenwerking is een wereldwijde dekking van ook Nederlandse IAM oplossingen ontstaan en wordt de Nederlandse IAM markt op haar beurt weer verrijkt met de wereldwijde expertise en ervaring van de Oxford Computer Group.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: Darryl Karamat-Ali op +31(0)88-4271655, +31(6)-27444315 (buiten kantoortijden) of via e-mail op darryl@trusted-id.eu.

-Darryl Karamat-Ali, Managing Director Trusted-ID