Performance Scorecard

Business Intelligence

Overzicht, Inzicht en Detail

In één oogopslag kunnen zien waar het goed gaat in uw organisatie, afdeling, of bij uw klant. Groen betekent “goed”, geel betekent “aandacht vereist” en rood betekent “er moet nu echt iets gebeuren.” Er kan ook ingezoomd worden over bepaalde periodes of specifieke punten in de geschiedenis van uw organisatie om een gedetailleerd inzicht te krijgen.

Multi-level informatie

Door lange-termijn doelstellingen om te zetten in een meetbare planning is het mogelijk om voortgang te monitoren en zonodig bij te stellen. Directeur of administratief medewerker, PSC biedt zowel een top level overzicht alsmede detailvisie. De ontwikkeling van een slim algoritme maakt de samenhang tussen afdelingen, prestaties, en trends inzichtelijk waardoor PSC ook een voorspellende waarde heeft!

Trends & meer

Met PSC is het mogelijk veranderende trends in een vroeg stadium waar te nemen, te voorspellen, en aanpassingen in de planning hier op af te stemmen.

Gebruiksvriendelijk

PSC is ontworpen met behulp van eindgebruikers en realistische scenario’s. Omdat we geen overbodige- en onnodige functionaliteiten toevoegen werkt PSC eenvoudig, intuïtief, en snel.

Koppelingen met IAM

De PSC is gemakkelijk te koppelen aan verschillende bronsystemen en excel bestanden

Flexibiliteit

In een steeds sneller veranderende omgeving moet elke organisatie minstens zo snel mee kunnen veranderen. De Performance Scorecard is zodanig ontworpen, dat parameters, dimensies en eenheden snel en eenvoudig kunnen worden aangepast aan de nieuwe eisen. Met de super user functionaliteiten kun je zelf op eenvoudige wijze de data inzichtelijk maken en variabelen aanpassen.

Vergelijk met een paar klikken

Welke doelstellingen zijn op track en welke lopen niet synchroon met de planning? Met de Performance Scorecard zie je in één oogopslag waar je aandacht naar toe moet. Het correleren van complexe informatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vergelijk jezelf met andere organisaties op jouw terrein of vergelijk jezelf met landelijke trends.

Business Intelligence

Maar dan intuïtief en gemakkelijk. Met de Performance Scorecard zie je in één oogopslag wat de stand van zaken is binnen uw organisatie. De PSC toont zowel een top level overzicht van de performance van uw organisatie als de details waarop deze gestoeld zijn.

De Performance Scorecard wordt o.a. gebruikt bij de volgende klanten

De PSC is ontworpen in nauwe samenwerking met regio Rivierenland.

Meer weten over de Performance Scorecard?

Of wilt u misschien een demonstratie? Neem dan contact op met ons via +31 88 427 16 55 of stuur ons een email

Bel mij terug