Trusted-ID

Over Trusted-ID

Van schoonmaker tot directeur,  iedereen in uw organisatie is belangrijk voor Identity & Access Management (IaM).   Iedereen bij ons  houdt van zijn vak. In die mate, dat we gerust kunnen zeggen: ‘Trusted-ID ademt  Identity & Access Management in al haar geledingen’.

De Identity & Access Management infrastructuur is de ruggengraat van uw organisatie. Alleen door te kijken naar de hele context (Cultuur, Organisatie, Processen en geautomatiseerde systemen) van de organisatie weten we wat we voor u kunnen betekenen.

Een Ministerie met “maar” 7000 werknemers heeft immers andere eisen en wensen nodig dan een oliemaatschappij van 100.000 wereldwijde werknemers. Een uitstekend trackrecord geeft aan, dat we onze sporen op het gebied van Identity & Access Management verdiend hebben.

Bent u op zoek naar een standaard framework voor Identity Management, waarbij de belangrijkste systemen zoals HRM en het AD aan IDM gekoppeld worden? Wellicht ook wilt u over organisatiegrenzen heen koppelen (Federatie) of wilt u uw autorisatie management voor eens en voor altijd goed inregelen (XACML)?  Of misschien  bent u wel op zoek naar een gebruikersportaal of de mogelijkheid om flexibel en dynamisch organisatieonderdelen te koppelen?

Wij leveren standaardoplossingen (IMRA) tegen vaste prijzen en vaste levertijden.  Geen verborgen kosten.

  • Identity & Access Management 100%
  • Consultancy 60%
  • Product ontwikkeling 50%
  • Klant tevredenheid 90%

Meer weten over Trusted-ID?

Neem contact op via +31 88 427 16 55, meld je aan op onze nieuwsbrief of stuur ons een bericht